Att säga..!!

Att säga jag älskar dig till någon är ett starkt ord. Det bästa är inte säga det förens man är säker på hur allt kommer att bli.

Jag vill bara skrika ut och säga till dig att jag älskar dig mer än vad orden beskriver <3!.

Snälla kan du inte bara föratå ?! <3

Film

Blir nu att kika på en film jag nyss laddade ner. ska även ligga med koksaltslösning över navelpiercingen då jag fått en infektion i den..
 
 
//Kyss och smek fingerlek <3!
 

-

Ï whis.... <3!

Paket :D

Mitt lilla paket har kommit :D

If you...

If you could read my mind.
You would be in tears.

RUBRIK ??

Det har hänt lite sen sist jag skrev men ändå inte så mycket. Har jobbat till och från, tagit hand om hästen och även träffat en del underbara vänner <3!
 
Gårdage blev det att vakna, då blev det att Marie hämtade mig och så gick vi en väng uppe i rankås med hennes söta hundar. Vi åt frukost tillsammans och tjöta lite skit som vanligt. Blev seda att åka till stallet för att fixa. Fick då ett ryck att frisera hästen, klippte av nästan all man. Att klippa va pälsen är ingen idé n då han inte börjat sätta någon riktig  vintepäls. Blev ett hårt och jobbigt longerpass på detta också. Mycket krångel och protester i slutet, men vem ger upp ? Inte jag.
Åkte hem och fixade mig för att åka iväg och fira min kusin som fyllde 20 år :). Grattis på han!
 
Blev att prova kläder som vi fick av min kusin, hittade något smått och gått. Men inte så mycket.
 
Skulle rensat min garderob idag för har massa kläder som är förstora för mig så och sånt jag ej använder. Men har ej lyckats få tummen ur än och rensa den. Får la ta det sen eller i morgon när jag har orken ;).
Kvällen spenderas på Hööks i Skövde då det blir föreläsning om sadelprovning.
 
I helgen som var så åkte jag till min far och hans tjej i Lugnås. Blev att stanna där fredag - lördag. VI snickrade på deras hus och jag friserade sedan hennes hästar. Åkte även och handlade med Annelis yngsta son Albin för att vi ksulle unna göra mat. Så blev att jag var kock också. Så dom tycket jag skulle flytta dit för att jag tog hand om dom och hjälpte till.
Lördag kväll blev det bilträff tillsammans med Michelle och Marcus, hade en riktigt rolig kväll :).
Söndag spenderades i Skövde och sedan med en härlig person på kvällen <3.
 
// Kyss&Smek fingerlek <3!
 
Om du bara visste <3!
 
 

Happy whit you !

Med dig är jag lycklig och hel <3!
Jag älskar dig mer än vad du tror <3!

RSS 2.0