<3

Jag lägger mej i min säng, drunknar i tankar om dej.
Somnar med ett leende på min läppar.
Drömmer om dej.
Du är alltid i mina tankar, du får mig att känna mig speciell!
Du är vacker som en ängel.
Doftar otroligt ljuvligt.
Dina ögon kan bara en ängel drömma om.
Att höra dej prata är som ljuvlig sång.
Bara av att se dej blir jag helt varm i kroppen,
Du har något magiskt i din beröring, för jag kommer till ett paradis varje gång du rör mej.
Du är min dröm.
Du är min skatt jag letat efter.
Du har nyckeln till mitt hjärta.
Du är solen i min värld.
du värmer mej när jag fryser.
Du lyser upp min värld.
Alla himmelens stjärnor kan inte ens mätas med din skönhet.
Du är som världens vackraste ängel.
Du får mej glömma alla mina problem.
Du är en ängel.
I mina ögon är du perfekt!
JAG ÄLSKAR DEJ ♥


DU <3!

Bläää

Usch och fy, sitter i skolan på tråkiga naturkunskapen. Ska göra någon uppgift om genetik och genteknik. Fattar inte ett skit men jaja.. Får gå som det går. Blir att dra fram till ica och handla för jobbet oich sedan köpa lite kläder jag lagt undan :). Sen blir det hem glassa i solen och sedan jobb som vankas :). Kvällen får vi se vad som erbjuds.


//Puss&Kram <3!


Mys dag med.. <3

Dagen började med skola, sedan började man må sämre och svårt att andas pga jag börjar bli förkyld :/. Så drog hem till Evelina och Tindra. Där blev det en bit kladdkaka, mycket prat och en sväng till Family House och kika lite kläder :). Hitta lite som jag la undan. Sen blev det hem till dom igen, prata lite och sedan blev det en liten bit mat :). Kött och pmmes, det var riktigt gott :). Sen blev det åka mot stallet och ta en härlig ridtur på hästryggen :). Sen stannade vi till vid Daniel och snacka lite. Nu sitter man vid tv:n efter att ha duschat och så :).
Tänker på dej <3!
//Puss&Kram <3!


Tindra bus <3!

Lovely <3!

Åhh dom här tre dagarna har vart underbara <3! Soligt och varmt, umgåst med underbart folk :).
Måndagnen bestod ioförsig av jobb, sen på kvällen kateryd med Nadja och Hjo med henne. Efter det for jag hem till min underbara pojk <3!
Tisdag: Skola, sluta tidigt och Idha :). Sen strta inte bilen hemma hos Idha så blev bärgning hem te mej av underara bror :). Tusen tack <3! Sen låg vi och glassa oss i solen. Blev stallet och glass på det :). Kvällen blev det fixa lite bilder och sedan kom pojken <3!
Onsdag: Skola, glassat i solen med Idha idag med :). Sen stallet och en härlig ridtur :)<3! Var otroligt mysigt att komma ut i skogen på en lång tur :). Sen har jag redigerat bilder och skickat in till portfolion. Nu blir det ta det lungt för börja känna att förkyldningen tar vid :/. Sen ryggen har typ låst sej :/. Eller så fort jag gör ngt så hugger det i hela ryggen. Men men :p
//Puss&Kram <3!


Bäbisen idag <3!


Nice dag :)

Idag har vart bra dag :) Var och fikade hos Evelina, brorsan och Tindra :). Åt jätte god rabarber paj :). Sen vankades stallet med mamma :). Så hon tog en härlig rid runda på Kiwi :). Hon hade nästan glömt hur det var man red, men det gick jätte bra och dom skötte sej jätte bra :). Nu på kvällskvisten så har jag varit redig och städat rummet och bytt lakan. Sen blev det en lång skön och varm dusch. Har nu käkat grillat och väntar på Babe <3! Han fixar med PV;n lite. Sen blir det mys och ta det lungt :). ++ Att vädret har juh vart helt fantastiskt idag :)
//Puss&Kram <3!


Mamma & Kiwi <3!

Helgen <3!

Helgn har vart underbar <3! Fredag natt blev det åka till Skövde oc ströga med Älsklingen och Daniel :). Blev max mat på kvällen för deras del. Lämade sedan av DAniel och åkte mot Lakenäs för att ställa in gräsklipparen, blev att sova i huset :). Sen ringer mor på morgen och frågar vart jag är och om jag ska med til Skövde och köpa skor, för det var 50 % rabatt på Skokanonen. Så Rickard körde hem mej, åkte med henne till Skövde. Blev 2½ par converce rikare, ett par jobbarskor rikare :). Det ½ paret converce delar jag och mamma på :). Köpte även med ett par skor till Älsklingen :). Blev käka maxmat med mor :). Sen biltema och hem. När vi kom hem ringde jag Evelina och då blev det stallet :). Blev att hoppa lite, för det har man itne gjort på länge :). Tyckte han var jätte kul och det gick super bra :). KVällen spenderades i Skövde med bio mys :). Käkade för på Prima, med älskling, Linnéa och Andreas :). Sen blev det bio, filmen blev The Dictator :). DEn vart sjukt bra, så den blir det att se flera gånger :).
Blev att åka hem och sova efter för båda var trötta.
Så vakna brevid underbaringen <3! Så nu har jag suttit och gjort lite skolsaker, snart blir det kila iväg till bror, Evelina och Tindra på fika :). Efter blir det stallet med mamma :).
//Puss&Kram <3!


Kieibäbis och mamma <3!

Lyckad natt :)

Crusing kvällen och natten var lyckad som bara den :). Allt var så jävla bra och kul :).
Peter lyckades skrämma mej när han kom och kram mej bakifrån (misstolka inte!), var lite små roligt :). STod där och prata en stund, sen knallade vi vidare ner mot statoil :). Där träffade vi Marcus Sjöhhem och några :) Stod där och prata länge med Marcus, fasen vad skönt det var oc prata av sej med han :). Tack för du lyssna <3! Sen kom Oscar (Rickard bror) så stod vi där och prata länge länge. Sen stack jag och Idha på toa, när vi kommer ut kommer Oscar och säger följ med här, Rickard vill träffa dej. SÅ följer med bort till Rickard, står där coh tjötar. Jag och Nadja åker med han. Jag behöver kissa, sen blir det typ"bråk/missuppfatning" eller något mellan mej och Rickard. Jag hoppar ur gråtandes, Nadja efter, sen sitter vi och prata och folk kommer sen <3! Tack för att ni fanna, lyssnade och allt <3! Det betyder mycket för mej <3! Ni är underbara <3! Sen kör Daniel hem mej, Nadja och Joel till mej. Sitter i sängen och pratar. Sen går jag ut för att träffa Rickard och prata. Allt löser sej och sen säger han något som gjorde mej så glad: "Egentligen är vi ihop :)".
Det gjorde mej så varm i hela kroppen :). Så ja, nu är det jag och Rickard igen <3! Älskar dej <3!
Idag vakna jag och Nadja vid halv 12, blev att köra henne till bussen sen vid halv 1 tjugo i 1 då hon skulle hem.
Snart blir det åka med Idha till kateryd och kolla på när hon riderlektion för Mathilda :). Ska även fota lite åt henne :). Höres på mobilen :)
//Puss&Kram <3!


Jag och babe 2009 <3!

Crusing :D

Idag vankas det crusing här i illa Tibro. Kommer bli kul detta :). DEt man ser framemot, här i lilla Tibro, annars händer det typ inget här. Så ja :). Blir till att supa te det lite i kväll med Idha, Nadja :). Sen blir det att vi kanske strögar lite med Rickard i pv:n :). Men tror det kommer bli en sjukt bra kväll i alla fall :).
På dagen blev det stallet med Evelina och fixa och ha sej :). Sen blev det hem och bara göra sig i ordning för kvällen bravader :).
Ja, får se hur denna kvällen slutar :). Fnns på mobilen det vet ni ;)

//Puss&Kram <3!


Rickards pv, får stå för bilden ;)<3

Jiiihooo :)

Idag har vart en toppen dag :). Igår åkte jag ut till Lakenäs för att hålla Rickard sällskap när han fixade med Pv:n :). Sen blev det att laga mat åt han och även hjälpa han med tvätten :). Sen blev det att sova där. Vaknade oc käkade frukost, sen blev det att åka till Evelina och åka till stallet :). Blev ett härligt ridpass för mej och Evelina :). Sen åkte vi til Niclas jobb och hämta torv och även Niclas. BLev åka te mor och käka glass och prata och så :). Sen var jag hos Marie på en kopp te och lite tjöt :). Det var härligt <3. Sen träffade jag ELina och Lovisa en lite sväng :). Nu har man fått i sej lite mat, men mår illa :/. Får se vad som händer sen. Tusen tack för en underbar dag :)<3!
Finns på mobilen om det är något :).
//Puss&Kram <3!


<3!

Tankarna

Dom där tankarna skulle man gärna kunn avara utan ibland alltså!
Tankar hit och dit. Vel hit och dit. Osäker hit och dit..
Jaa, jag vet inte vad jag ska säga eller göra!
<3!
//Puss&Kram <3


Love<3!

Fiiiika myss <3!

Idag har det vart lite jobbigt upp och ner. Mår inte helt hundra.
Men vid 4 tiden så blir det att åka ner till tibro för att ta en fika med underbara Marie :)<3!
Tusen tack underbara du för att du vill ses :).
Ska bli skönt att prata av sej och träffa dej igen :)<3!
//Puss&Kram <3!


Bjuder på en ful egobild på mej själv :p

Jippiiiiiiiiiii :)

Just nu håller jag på att skicka runt intresse anmälan om lägenhet :). Så snart kanske det blir flytt om man har lite tur :). Vill verkligen ha mitt egna place nu !
Hästen mår bara bra :). Har inte direkt kunnat rida något denna veck :/. Dåligt väder jämt när jag ska rida.
Men i morgon ska jag trots vädret och rida vad det än är för väder :) <3!
Vid 4 nalkas det jobb :). Sla bli skönt att få jobba för att komma på andra tankar.
Ja snart två veckor sedan man pierca tungan och naveln då :).
Tungn läker fin fint och ska in och byta stav i veckan som kommer :). Naveln går så där, har lyckats fastna eller råka "slå" till den eller vad man ska säga. Men den håller också på att läka :).
Min balklänning kom i veckan också, ÄNTLIGEN :)!!!
SKriver kanske mer i kväll :)
//Puss&Kram <3!


Bäbisen <3! Mammas ögonseten <3!

<3

I know neither up or down! I know in or out! I do not know even my own name! What should I do? I will manage to keep not! I hope you will take that I believe and is honest with what I have said to you! Do not know what I shall do. It is all just wrong. It is thou that makes me whole nobody else! It is YOU who have my heart! I am afraid! I Love You ♥!

Fika myyyyyys :D<3!

Blev att kila till skolan i morse och göra ett prov i natur och hur det gick går juh att diskutera :p.
Efter det blev det kila hem till Evelina och Tindra :). Sen vidare ner mot byn för en mys fika :). Det var roligt, mysig och behövligt :)<3! Tusen tack för en mysig fika stund :)<3! Får göras om snart :)!
Efter fika myset blev det jobb ett par timmar och sedan hämta Daniel på statinen för han skulle åka med mej hem :). Rolig pratstund :).
Sen blev det stallet med Idha :), Tack för du ville följa med :) Var roligt att träffa och prata med dej igen :).
Men så klart så fastnade vi i stallet med en lång pratstund med Lena och Håkan :).
Nu väntar man på bättre tider för man har inget att göra :(..
//Puss&Kram <3!


Tindra får stå för bilden ;)<3!

Tankar bara dödar en

Jaa. Slut med Christoffer som jag var tsm med i typ 1 vecka.
Mina tankar går fram och tillbaka. Vet inte vad jag ska ta mej till eller något !
Tankarna går upp och ner ! Jag vet varken ut eller inte. Jag vet varken upp eller ner!
Vet knappt mitt eget namn..
Förlorat vänner, tappat bort min hjärna och mitt hjärta.
Jag vet inte vad som kommer hända eller vad som kommer hända.!
Förlåt för allt. Förlåt för att jag är en sån idiot. Önska jag inte fanns så allt kunde bli bra. Då slipper alla mej och mina problem.! Det är juh det folk vill..  Jag bara gör fel!
Jag vet att jag bara kom och förstörde för dej. Men jag hoppas du tar åt dej av det sms:et jag skrev igår till dej!
Vet inte vad jag ska skriva. Har så mkt att skriva men vet inte om jag ska skriva ut allt !
//Puss&Kram <3!



Hjärtat ä borta !

RSS 2.0