Tuesday

Praktik som vanlig och det innebär Småland. Efter praktiken blev det hem och stallet :). Blev en ridtur med Anna-Kajsa, hästarna var något tittiga, så fick leda kiwi en bit på grusrakan och när vi går förbi två tjejer som är ute och går med sina hästar, så hoppar en av dom till eller något. Så Kiwi blir rädd och råkar hoppa på mej på min häl. kände inget mer än en smäll men sen när jag gått lite känner jag hur det bara värker och att jag inte kan gå. Hoppar upp på Kiwi igen och vi rider vidare på våran runda :). Blev åka hem och bytte om. Sen styrde jag bilen mot Lakenäs och pojken <3. När jag kom dit städa jag lite, sen la jag mig i soffan för att titta på när älsklingen lagade en sak till toaletten. Jag somnade så klart på soffan med lulla Sussie, men när jag vaknar så har älsklingen vart gullig och gjort mat till oss <3. Jag fråga om jag fick ta en bit av pizzan och så gjorde jga det.
Sen fråga älsklingen:
- Ska du inte ha mer ?
Jag: - Ne ät du.
Rickard: - Men gjorde mat till dig, för tänkte du var hungrig <3!
Åhh älskling du är för söt <3!
// Puss&Kram <3!

Kiwi bus <3!

Sussie bus <3!


Praktik som...

Måndag och det inebär praktik med bror. Efter praktiken bar det av till stallet och mys med bästa hästen <3!
Sen blev det träffa Marie en stund och vi åkte till Alexandra och fixade naglarna :). Blev fint :). Nu sitter jag hemma och gör inte så mycket. Ska duscha och sova.
// Puss&Kram <3!

Min ögonsten <3!

Matte älskar dej <3!

Den tråkiga....

Idag är det den tråkiga dagen på veckan. Jag och pojken vaknade vid 12 - 13 någon gång. Då åkte jag hem till mor min. När jag kom hem och så pratade jag lite med Anelica och vi planerade lite. Sen beslutade jag mig för att åka med mamma, Bamse (bror, Niclas), Tindra och Evelina till SKövdet.. Shoppade lite på Biltema tillsammans med min bror och Tindra. Mamma och Evelina var ute i skövde och övningskörde. Kom hem fikade vi. Efter det tog jag på mig stallkläderna och åkte ut till min gullegris Kiwi <3! Började mocka och sen frågade Anna-Kajsa om hon skulle ta med Kiwi in när hon ändå lämnade Nina i hagen så då gjorde hon det, Jätte snällt :) Tusen tack <3! Blev att fixa grisen och ge sig ut till paddocken och rida lite. Jag trodde det skulle bli rodeo ridning, men till min förvänong så var han mattes sötis och gjorde precis allt jag sa till honom idag :)! Super GLAD blev jag :D! Åhhh vad jag älskar min Kiwi <3! Efter stallet och mycke mys med min grisen så blev det hem och fixa. För på schemats stod det god mat, tv tittande och klicka hem kläder. Men mamma hade inte bestömt sig till hundra. Men i morgon sk ajag klicka hem två eller ett par skor, lösögonfransar och en känning :)! Nu ska jag nog försöka sova för ska upp tidigt i morgon för att ha praktik med min kära bror Bamse :D!
Hoppas ni haft en toppen helg :)!
//Kyss&Kram <3!

Min bäbis Kiwi <3!

Mitt hjärta <3!

Överrasknings fest..

Lördag idag och idag är det överrasknings fest som snart gäller. Min kusin Krisin har fyllt 30 år. Så det är några som annordnat en överraskningsfest för henne. Men innan detta har jag vaknat bredvid pojken, vart i stallet och fixat och även handlat. Har hunnt slänga i mej en lite matbit och duschat. Håller nu på att fix mig inför festen. Efter festen skjutsa jag hem kusonen Adam, några av mina kusiners pappa Classe, mamma och Pelle självklart :).
Sen åkte jag hem till pojken för att umgås med han och ha de mys. Kom dit och börja små städa sen laga mat. Vi åt och kolla tv. Rickard hittade någon film och jag råkade somna i soffan (a). Rickard väckte mig vid 3 kanske och bar in mig till sängen och där slocknade jag nästan direkt. Men ha mysa lite innan vi somnade.
// Puss&Kram <3!

Så här såg men ut i kväll. :)


Snodde en av älsklingens mysiga tröjor när jag kom till han <3!

GÖTEBORG :D

Idag blev det tidig uppgång för att åka till Göteborg Horse Show :D.
Åkte med Marie, Linnéa, Anna-Kajsa och svärmor Lena. Först blev det hoppning, efter gymkana och efter det dressyr. Gick lite på mässan mellan gymkanan och dressyren sen gick vi på mässan efter dressyren. Jag hade super trevligt. Tänkte inte köpa så mycket saker, men det blev juh en hel del ändå. Köpte även en lott för att försöka vinna en lotterihäst, men jag har juh inte direkt någon sån lycka så vi får la se hur det slutar.
Köpte:
- ridbyxor, whitaker bruna
- jacka, kingsland
- pannband, kingsland (mig)
- stövelstrumpor, kingsland
- 7 par ridstrumpor
- 14 vanliga strumpor
- förbygel, från charlies
- boots, från artykult je´zieckie
- regntäcke, börjes
- hundleksak, börjes
- hästgodis, granngården
Men glömde köpa två/tre schabrak jag han titta en snabbis på.
Hoppas ni haft en toppen dag :D.
// Puss&Kram <3!

Min hög med allt jag köpt :)!


Dagen före dagen i morgon..

Torsdag och skola. Men var efter gymnasiedag idag. Så var i skolan och kolla sen åkte till hesten <3. Home, duscha, äta, fixa sig och sedan iväg till Alexandra som fixade mina naglar :)! Tusen tack sötaN <3! Skit nöjd är jag verkligen :)! Har nu bakat inför helgens bravader och fixat inför i morgon då det bär av. Fick även hem mitt mobilskal idag :). Tusen tack Anna, det är jätte fint :). Jag är jätte nöjd <3!
Fick ett sms av Anna-Kajsa som skrämde mig lite; Kiwi blöder på ena benet. Hitta blod i leran och kollade alla och såg att det var Kiwi.
Jag blev skit rädd och trodde det var något allvarligt, men när jag kommer dit kollar honom och så. Hittar jag inget. Mer än tre blodfläckar men inget sår. Ingen stans. Jag fatta inte !! :s
Men huvudsaken är att han inte är halt eller något och jag hitta inget sår, så kan nog inte vara så allvarligt. :).
IMORGON <3<3!!
// Puss&Kram <3!


Naglarna :) Tack Alexandra <3!

Skalet :) Tack Anna <3!


Wednesday

Hade praktik idag men härliga bror :). Blev att gå upp vid 4 och åka till Göteborg vid 5. Somnade en snabbis när vi kom till Gbg och sen vakna jag när vi va framme. På vägen hem blev det att lasta i Götene för det skulle med till Stockholm. Efter praktiken blev det åka till stallet och fixa Blev att jag hjälpte svärmor med att ta in hästarna :) Sen prata vi lite om Göteborg och så. Nu är jag äntligen hemma och ska äta :). Blir pommes frites och hamburgare. GOTT !! Väntar även på att underbara pojken ska komma <3!
Blir nog pierca tungan snart och kanske navelen igen :)!!!!
// Puss&Kram <3!

Sommar 2009 <3!

21/2 Tisdag

Idag blev det vakna bredvid älsklingen. Gick upp, sa hej då, åt frukost och kollade tv.
Skrev till Evelina och fråga om hon ville hitta på något, så hon kom hit efter hon lämnade Tindra på dagis :).
Vi försöka intallera ett spel men det vill inte funka. Åkte och handla för att vi kulle kunna baka, vi bakade kladdkaka. Kollade på melodifestivalen deltävling 3 och den sög juh typ! Åkte till stallet för att fixa och tog lite kort på hästarna :). Otroligt skönt väder, skulle longerat men var halt och geggit i hagen jag skulle vart i så jag hoppade det i fall något skulle hänt. Skjutsade Evelina till dagiset så hon kunde hämta Tintin, jag följde med upp :). Åkte hem och började med att fixa på mitt projektarbete. Har klippt ut benlindorna och nålat fast karborrbanden. Har inte kommit längre. Nu på kvällskvisten har jag och mamma letat recept på cheesecake. Hittade många goda :). Har suttit och redigerat några bilder till svartvitt :). Gillar att leka med svartvit färg. Ska väll ta och fixa några till och göra något roligt med några bilder.
// Puss & Kram
Kiwibus<3
Frodo bus, en liten shettis som står i stallet :)

Trixie en travare/russ som också står i stallet :)

Nina i stallet, korsning fullblod och svenskt halvblod :)

1 år... <3

Idag är det min bror Niclas födelsedag och 1 år sedan Tindra bus döptes :)
Vaknade upp bredvid Rickard, blev att ta på sig och åka hem för att fixa sig.
När alla var fixade tog vi bilen och åkte till bror Niclas, Evelina och lilla Tindra :)<3
Blev god fika och mycket prat, efter det blev det hem och då kom Angelica <3
Vi kollade balklänningar och sen blev det stallet. När vi kom hem tog vi med lilla Sussie bus ut på en promenad :)
Var jätte skönt att komma ut och gå :) Sen blev det hembakad pizza och lite tv innan jag körde hem Angelica <3
Blev kika på tv sen duscha. Efter det blir det köra hem Sussie till pojken <3!
Tindra med pappa Niclas :)<3 Söta så :)<3

Sussie bus på väg ut :)<3

Sussie på väg ut :)<3

Lördag 18/2..

Blev jobb idag, skulle jobba 3 timmar men blev att jobba 6 timmar :) Skönt med pengar och ob.
Innan jobb blev det stallet och göra mat låda och sen för att fica sig inför jobbet.
Efter det blev det hem till pojken men mötes av en sur pojk. Men men, hjälpte han med elen, sen blev det sängen och upp tidigt :).
Lilla jag får stå för bilden :p

Jobb...

Idag var det jobb hela dagen :) Var riktigt skönt faktiskt att få jobba en heldag :)
Min underbara mamma och snälla Evelina var och fixade hos Kiwi åt mig :) Tusen tack <3!
Nu blir det bara att ta det lugnt och njuta av lugnet. Morgon dagen blir också lugn :).
Kiwi bus får stå förbilden :)
Hoppas 120 cm :)
Min ducktiga pojk :)<3

Tandläkaren....

Vakna upp bredvid underbaraste pojken som finns <3 blev ner till jobbet att äta frukost, som ledde till att jag åkte hem efter. Kom hem och gjorde inget, åkte ner till äckliga, läskiga tandläkaren. Inga possitiva saker inte. Men men.. Efter det blev det stallet och sedan blev det hem till Alva :) Efter det blev de hem hit och byta om för att åka till jobbet senare. Men innan de blev det att förlja med Alva till frisören. hon blev jätte fin i håret :). Skjutsade henne till hennes bros och jag åkte vidare till jobbet. Lämnade in min brors data på lagning. Sen när jag kom ut till kassan och skulle börja jobba så frågar en mej om jag vill jobba hela dagen i morgon :) Och vad säger inte jag ? Klart att jag kan :) Gött med lite extra pengar. Nu när man väl är hemma och ätit så blir det inte så mycket mer gjort idag. BLir att slappa i soffan och prata med älsklingen och fjäska hit han <3!
// Puss & Kram

Kiwis öga får stå för bilden idag <3!
Fina hesten <3!

Alla hjärtans dag <3!

Idag är det alla hjärtans dag <3 och 3-år sedan jag och min underbara Rickard träffades <3!
Dagen spenderades först med underbara Angelica och stallet. Blev att vi fixade oss och hade oss.
Sedan åkte hon med sin pojk David hem och jag åkte till min pojk <3! När jag kom hem till huset var det helt tomt och ingen där :/ Så då gick jag upp till hans jobb och självklart var han där. Men satt och vänt apå han och senare vid 6 så gick vi hem :) Jag gav han min lillte present. Det blev en grån nalle med ett hjärta som det står "Love you" i <3! Sen duscha han och sen myste vi rätt som det var fick han ett ryck och sperang upp på övervångingen, när han kom ner höll han i en påse med hjärtan på och en bukett med 10 röda rosor <3! I påsen fanns det tre lycktor och en grån söt nalle som det står "Jag älskar dig" <3!
- Rickard: Blunda.
- Jag: Okej, jag blundar.
- Rickard: Öppna ögonen.
Jag öppnar ögonen och ser att han håller i en stor grå nalle som är jätte söt <3!
Den fick jag oxo av han <3!
Hade en jätte mysig alla hjärtans dag men en helt underbar och fantastik pojk <3!
Älskar min Rickard massa mycket <3!
Hoppas alla ni andra haft en bra dag <3!
// Puss & Kram <3!

Detta fick jag av min underbara söta pojk <3!
På lycktorna står det " To the one I love"  <3!

Ullared :)

Idag blev det ullared med underbara vännen Angelica och underbara mamma :) Åkte vid halv 7 och kom fram vid 10. Stannade och köpte spolarvtska på vägen för det var tomt i behållaren och rutan ganska så skitig, men det ville ändå inte funka. Sen så stannade vi i Isaberg och åt frukost och bytte chafför. Jag körde först sen mamma och lilla sötbollen Angelica satt i baksätet och sov :). Väl inne på ge-kås så träffa vi på min underbara älskling och hans syster Linnéa :)<3 Var kul och mysigt att träffa dom :)<3! Blev en fika senare med dom oxo. Vi kom från ullared vi ca 6 och va hemma nu vid 9. Hittade en heldel saker men köpte inte så mycket :). Duscktig som jag är, måste juh spara pengar till Göteborg horse show :).
// Puss & Kram <3!

Söta Angelica och jag <3!

Lilla jag och underbara mamma <3!


Slapp men trött...

Slapp men trött söndag. Försov mej med 1½ timma idag. Men gick bra med min planering idag ändå som tur var :). Bleb stallet tillsammans med Evelina, vi fixade med allt förs och sen tog vi in busen och fixade med han. Evelina red lite i hagen, men sluta med att vi fick ta in en häst som strekt sig i bakbenen :( Han halkade till tyvärr på ett ställe och tog ganska bra på bakbenen, så vi får väll se hur det går med han. Men visa inte så mycket efter lite stretsing och linement :). Nu har jag städat rummet och det var välbehövligt kan man väll säga :p. Nu blir det hoppa in i duschen sen bege sig mot Skövdet för att hämta Angelica <3 Kvällen blir det käka, tv och sova tidigt för blir tidig uppgång i morgon :) <3 Saknar och älskar min Kiwibus väldigt mycket <3!

//Puss och Kram <3!
Min ögonsten <3!
Mammas gosegris <3!

Lördag :D

Blev att vakan upp bredvid älsklingen och Sussie bus. Blev att äta frulle sen åka till bror Niclas jobb och hämta torvbalar till pollen. Upp fixa i stallet och även ta ut Kiwi på en longeringstur. Och det gick la sådär. Han är juh inte van vid longering och jag har försökt i 3 år över det att få han att fatta. Han förstod han började fatta för 1½ år sedan tills han skadade sej. Sen efter det har han glömt hur man gör. Han är juh som 4 år i skallen och förstår inte så mycket. Men det är till att träna och ha sig så kommer det nog ge efter :) Men är stolt över min kille att han lyssnade på mig och försökte så gott han kunde. Sen när jag släppte ut han i hagen igen och skulle gå så såg han så ledsen ut och ville inte att jag skulle gå <3 Gjorde så ont i hjärtat då och då förstod jag verkligen hur mycket han betyder för mig <3 Har förstått ända sen jag fick han att han betyder mycket för mig men inte så här mycket <3!
Kvällen består av att ha en myskväll med min underbara söta mamm, med god mat och cider :) Blir även kolla melodifestivalen.
Min söta fisgris idag <3 Kiwi <3
Min goding <3!

Bilder :)

Satt hemma i huset igår och kolla på bilder i älsklingen data :) 
Hittade dessa :) <3
Jag och älsklingen i mars/april 2009 <3

Jag och älsklingen i april/mars 2009 :)<3

Jag och älsklingen i mars 2009 <3

Rickard sommaren 2009 <3

Min snygga stiliga Rickard <3

Jag och Kiwi bus 2009 <3 Äslklingen som tagot kortet :)

Jag och Kiwibus 2009 <3 Älsklingen tagit koret :)<3

Underbar dag :)

Idag har vart en helt underbar dag :) Vakna upp brevid älsklingen i huset och kände bara hur mysigt det var att va där och vakna upp bredvid en underbar kille <3 Efter det blev det hem till Tibro och skjtsa Alva till skolan för skulle ändå dit och fylla i ett papper. Sen blev det stallet med Alva, jag fotade Kiwi bud i hagen lite :) Hem och duscha av kroppen, skjutsa Alva till hennes bror och då åkte jag till farmor och farfar :) Och det va inte igår man såg dom, men mysigt var det och självklart så fick jag fika :) Efter det blev det ner till Ica för att handla inför måndag och helgen med mamma. Sen iväg till frisören för att slinga håret ljusare. Blev jätte nöjd med håret :) Nu är jag äntligen hemma och kan ta det lugnt. Om en stund så blir det äta och bara lägga sej framför tv:n och njuta av ledighet :) Hoppas på att underbaringen kommer <3!
// Puss och Kram <3


Innan frisören :)

Efter frisören :) Syns kanske inte så bra men :p

Busen i hagen idag :)<3 Ska som alltid vara nära matte och inte stå still där jag säger han ska stå :p Men han är för söt ändå <3!

Ge oss godis <3 VI är söta :D<3


Trött.......

Just nu är jag bara trött på det mesta. Vädret att det är kalt, halt och snö ! Vill ha sommar året om, det hade inte suttit fel ! Idag var det skolan som stod på schemat, när vi var i skolan blev det åka ut till Rickards jobb för att tidda på en vagn till kortegen för studenten. Efter det var det tillbka till skolan och ha två lektioner till. Men dom var slappa så gick fort :) Träffade Alva en stund :)<3 Och det var inte igår :)<3 Jätte mysigt och kul att träffa henne igen :) ! Efter det blev det åka till stallet för att fixa. Gick ner till hage och stod och myste med Kiwi <3 Han var så kelesjuk så det fanns inte <3! Blev för mörkt att ta kort och även om det var blixt på blev dom inte så super bra :( Ska försöka ta nya i morgon :) Nu har jag duschat, ätit och ska göra lite uppsatser och efter det blir det ta bilen ut till huset för att va där en natt med älsklingen <3!
//Kyss och smek fingerlek <3!

Kiwi sommaren 2009 <3!

8/2-2011 - 1 år sedan <3

Idag va det ett år sedan Kiwi fick sin senskada <3. Idag är han en fin häst som klarat sig bra och mår prima ballerina :) Han har inte ont av det eller något. Men jag har inte vågat rida så mycket i vinter, dels för att han gillar inte is, har inte gått att rida på några bra vägar när det vart snö och elände. Men nu ska jag försöa sätta igång han lite smått och börja från 0 :)
Idag har inte hänt så mycket mer än praktik, stallet och bara tat det lugnt :) Rickard kom på kvällen så blev en varm skön dusch :)

//Puss och Kram <3


Kiwi när vi hälsade på han i Skara när han stod där <3! Eller, ja det är hans ben.


Någon som njuter av maten och sällskapet :)<3




Tisdag

Tisdag idag då, praktik som vanligt med min underbara bror Niclas :) Idag blev det Småland som vi gör varje Tisdag. Blev även en exra sväng ner mot Smålandsstenar :) Jag har alltid kul när jag är med min bror :)
Eter praktiken blev det åka till hesten och fixa :)<3 Sen blev det ner mot Ica för att handla och panta massa flaskor som jag fick av Niclas :). När man står inne på Ica i kön går larmet eller det börja tjuta och ha sig, men ingen som viste vad det var, men självklart var det från där man pantar och så. Men men :p
Hem äta och prata med mamma om pengar och betalning av min torvbal jag beställde :)
Nu ska jag bränna lite skivor till mej och min bror att ha i lastbilen :)
//Puss och Kram <3


Söt Sussie :)<3 Min och killens hund :) Inte så liten längre men :p

Dålig uppdatering

Ja dålig updatering har det vart här :( Försökte uppdatera förra veckan genom mobilen efetr som att vårat internet inte funkar här hemma fortfarande :( Men det funkae inte så bra. Men ska försöka att få till det att uppdatera varjde dag. Ska kanske skaffa ett mobitbredband, men det får vi se :p
Helgen har bestått av att vara barnvakt med mamma åt Tinda bus :) Min bror Niclas och hans tjej Evelias dotter :)
Lördagen vankades det jobb och efter det blev det åka hem till killen och vara där :) Söndag blev det åka till Skövdet med underbara Angelica och min underbara mamma :)<3 Efter Skövde blev det Hjo och där blev det Hem&Hobby :) Hittade tyg till att sy mitt schabrak och benlindor :) Hottade även fina spettsband så jag köpte 70 cm av och ska ha det som hårband :) Det blev nice ;)  Efter de blev det åka till stallet och självklar förljde underbara Angelica med :)<3 efter det blev de käk och vi kika tv:n :)
Idag har inte hänt mkt. Blev Skövde en sväng med killen efter det blev det stallet :) Hem duscha och sen blev det lite praktik :)
Kiwi bus när jag longera härmodagen :)<3
Söta Tindra :)<3

RSS 2.0