Shopping dag med mammii !

Blev en spontan resa till Jönköping idag med mammi. Blev att gå in på A6 och kika lite. Men shoppade juh förra veckan så jag behövde inget direkt så blev ej så mycket shopping. Det jag skulle ha var ett bälte och det hittade jag efter endel letande. Skulle ha ett par mjukis byxor också men, nej där hittade jag inte något som föll mig i smaken. Blev sedan lunch och efter det in på Ikea och shoppa. Fick massa insperation så nu väntar jag på att hitta en lägenhet i min smak eller flytta ut på landet i ett litet mysigt hus. Allt återstår och se ;).
 
Nu blir det stallet och sedan bara ta det lungt :)
 
// Kyss och smek fingerlek <3!
 
Detta shoppade jag idag. Inte så mycket för blir juh Ullared snart juh ;). (Den amrekanska flagg filten är gammal).

Broder Jonny

Idag blev det städa, stallet och sedan och fira min bror Jonny som fyllt år.
Var en härlig eftermiddag där och mycket prat och skojj. Lilla brorsdottern Tindra roade nog dom mesta :).
Otroligt söt är hon i alla fall :) Kvällen får vi se vart den ledr men tror jag vet vad som kommer hände <3!
 
//Puss&Kram <3!
 
Eftermidda/kvällens klädsel :)
 
Sötgrodan Tindra <3!
 

Gympass på morgonen ;)

Oj oj, idag blev det upp tidigt och köra ett "gympass". Blev att åka med Anna-Kajsa till farsgubbens jobb och hämta hennes pall med torv. Så blev att ta trnsporten dit. När vi väl var det blev det att ta ner alla torvbalar från pallen och lyft in i transpoten. Väl klara där blev det åka "hem" till stallet och bära in torvbalarna in till logen. Men fan var slut vi blev efter ca 9 st ihop ^^. Sen fixade jag hos min polle för att det vankades jobb från 15:30. 
 
Åkte hem och duscha sedan så kom Marie och hämta mig. Så blev åka med henne en sväng sedan så åka hem och fixa sig inför jobbet. Blev att jobba över nästan 1,5 timma idag med :(.
 
Har gjort en "present" till en speciell person :).
 
Efter jobbet blev det lite taco och nu sitter man här.. Vad händer eller ??
 
Saknar en persons famn otroligt mycket <3!
 
// Puss&Kram <3!
 
Lågt ? Nej då :)
 
Kiwi bus i nya täcket :)

Heart <3!

Every time we go divorced roads my heart brusting into 1000 of pieces. Is like a knif in the heart. I'm in love whit you and miss you very much <3!




Work = kaos

I dag blir det jobb som gäller. Wow har juh släppts i natt så kommer vara full rulle. Sen har vi äcen schok box på damsugare och så idag ^^. Känner redan press nu ;). Efter jobb blir det stallet och sen ta det lungt :).

// Kyss och smek på snöppa baby ;)





Måndag

Måndag idag och skönt nog är man ledig från jobb denna dag. 
Blev en morgon promenad med underbara Marie <3! Sen blev det frukos hos mig med henne, tjöta lite och sedan blev det stallet. Blev en varm dusch efter det, lite käka och sen har man pluggat. 
Så nu blir det att ta det lungt och sedan lite plugg till. Sen förbereda jobbet.
 
Ska la hänga upp min tvätt och tvätt min andra tvätt också ^^.
 
WOw släpps juh även i natt så får la se hur måna speltokar som kommer in i morgon bitti och ska ha det :). Vet i alla fall en som ska ha det ;). 
 
// Kyss och smek fingerlek <3!
 
Miss u <3!

<3

 
 
Would you be angry if I shout out to the world about our memories ?

Länge sedan nu igen

Har jobbat en hel del i veckan och även jobbat helg.
Så inte haft så mycket till annat men hästen har jag självklart haft tid för :).
 
Lördagkvällen blev det att gå på bilträffen här i Tibro som sedan slutade i pakeringshuset på Maxi. 
Var en rolig och härlig kväll :) Tråkigt med vädret bara men sket jag i vädret eller ? Japp :)
 
Söndag blev jobb, stallet, promenad med en underbar vän ALva och sedan solning ;).
 
Försöker sola varannan dag, så man kan få lite färg kanske ;).
 
Denna vecka som kommer ser jag framemot då det kommer hända endel saker :).
 
Ha det toppen ;) 
 
// Kyss och smek fingerlek ;)<3
 
 

Ledig

Idag är det ledig idag så innebär fri från jobb ;). Blev att vakna, käka frukost, åkte på ett möte sefan blev det beställning av klippning och hårfärgning :). Efter drt tog jag och åktr till Evelina och så blev det att vi drog ut och gick en sväng. Var skönt att komma ut och röra på sig även samtidigt att få prata av sig om allt mellan himmel och jord. Sen blev det hem laga mat och nu ska man ta röda faran till stallet och mysa med hästen :).

// Puss&Kram <3!




Work Work Work !

Ja idag vakna man upp vid 9 tiden typ, åkte hem till Elin och lilla Alice :). Blev att köra dom till dagis och även Elin till bussen. Sen åkte jag runt till alla dagis inne i Tibro för att presentera mig då jag har skrivit upp mig som vikarei. Så bara hoppas det börjar ringa i telefonen så man kan få lite extra jobb då det kanke snart blir flytt :). 
 
Var även på pappis jobb idag för att prata med han om torv till hästen, men han var icke där så fick prata med Magnus om torv. Då dom tar med det från Stockholm och hem :). Men ringde sedan pappi och pratade en stund med han. Så nästa vecka kommer det hem mer torv. Satt och prata ett bra tag med faster Kicki. Var otroligt kul och skönt att prata :). Fick reda på en del saker jag inte trott förut. Men nu vet man hela sanningen bakom en sak i alla fall !! 
 
Om en stund blir det la styra bilen mot stallet för longering och stretching av häst :). Sen blir det väll en promenix senare på kvällen. Sen får vi se vad kvällen leder mot. 
 
I morgon vankas det jobb..
 
Ha en toppen dag :)
 
// Puss&Kram <3!
 

Lordi bus och jag :). (Linnéa Lagerin har tagit bilden och det är även hennes lilla häst på 3 ½ år ) <3!

<3

Du you remember the old memories ?
I would like to shout to the word ! 
 

Länge sedan nu

Ojj ojj, nu var det länge sedan jag la upp något här. Men har en hel del på mitt schema det senaste. Jag har vart på två kurser de tre senaste veckorna. Den ena var i Oslo och den andra i Stockholm. Det var genom jobbet som jag var på dessa kurser och det var väldigt lärorikt och intressant. 
 
Jag har även vart hos underbara Linnéa det tvp - tre senaste veckorna på besök :). Där har det blivit tt hjälpa till att fixa hagarna och rida hästar :). Vi var även ute på upptäcksfärd med hästarna för att hitta ridvägar. Vi hittade några små vägar. 
 
Har jobbat lite då och då. Sen även tagit hand om min egna lilla totto pålle :). Jag har börjat om från början med Kiwi, då jag har börjat longera varannan dag och sedan stretcha så fort han vart ute och rört på sig. 
 
I lördags blev det party för hela slanten om inget annat. Var riktigt sköj, senare på kvällen blev det att vi drog till olstorp och kollade på Björn Rosenström <3! Så jävla kul och underbart hade jag det. Kvällen var guld värd <3 Får göras om snart :). 
 
Kommer nog en bildbomd sen ;).
 
DU <3!
 
 
 
// Puss&Kram <3!

RSS 2.0