Kvälls tur <3!

Blev en underbar kvälls ridning på min underbar häst <3! Blev att arbeta lite i paddocken men även lite slapridning.
Fick en underbar känsla när jag red. Jag red på ganska långa tyglar och hästen går i form i trav och galopp <3!
Massa kärlek till Kiwi <3! Så duktig han är <3! Kärleken till dig går inte beskriva <3!
// Puss&Kram <3!


Bäbisen <3!

Kärleken till dig är evig <3!

Rodeo ridning :)

Blev enyur upp till stallet för att rida på hästen. Tänkte att det kommer bli rodeo ridning när vi ska ge oss ut i blåsten. Men nej då, här chockar hästen en och är snäll och lyssnar på matte och inget är farligt <3! Fast han var lite spänd ibland och tittade på endel saker, men skötte sig galant :)! Åhh vad jag älskar min häst <3!
Den bästa som finns <3! Massa kärlek till min Kiwi <3
//Puss&Kram <3!


Mattes hjärta <3!

<3 Massa kärlek <3!


Hemma och nu...

Nu är man hem kommen från Skövde. Blev en fika på stan med mamma när vi ändå var inne. Hon fyndade sina gardniner och jag mitt läpstift på Hem & Hobby. Sen var mamma inne på H&M och köpte en kräm till finnar. Var även inne på Stadium och kika skor. Var inne på Glitter och där hittade mamma ett Peace märke som hon ville ha. Ett halsband alltså och jag hittade massa saker som vanllig. Många super fina ringar och en plånbok. Sen blev det upp till övre plan och där blev det Ur & Penn. Där fyndade jag. När vi var klara i stan begav vi oss ut till Maxi och där blev det först gå in till jobbet för att hämta schema och sedan handla mat. Tusen tack mamma för en underbar dag i Skövde <3! Har alltid kul och mysigt med dig <3!
// Puss&Kram <3!


Denna blev det på Ur&Penn <3!
Stämmer bra <3!

Saturday 10/3

Blev väckt av mamma av frågan: " Ska du med till Skövde ? ". Så blev att hoppa upp ur sängen, fixa sig, trycka i mig en macka och nu sitter jag här. Blir att hämta mitt schema på jobbet också när man ändå är inne. Mamma skulle köpa några gardiner på Hem&Hobby, så då kan jag kolla efter ett läppsift jag ville ha sits men det var slut. Sen blir det att handla mat på maxi. Ne nu ska jag kila :). Berättar mer sen :).
Ha de :) <3
// Puss&Kram <3!

Tavla <3

Har juh även gjort en tavla <3 Om mig och en underbar vän <3!
Du betyder otroligt mycket för mig <3 Vad som än händer <3!
Att ha dig som min betyder otroligt mycket <3!
Jag älskar dig Angelica <3!
//Puss&Kram <3!



<3!

Fredag och jobb

Fredag och innebäsr skolan, blev att dra till skolan för att göra ett prov sen åka hem för att vila sig. Men blev åka till Evelina och Tindra :). Blev sedan en fika på Syster Yster och sedan vidare till stallet. Skjutsade sedan Evelina till hennes pappa och Tindra. Jag åkte hem för att fixa mig och äta. Åkte sedan till till jobbet för att jobba några timmar. Gött med pengar :). Nu  har jag käkat lite fisk wok och satt mig vida datan. Sendan fick jag åka och hämta Pelle, Örjan och Sven på dunken. Nu sitter man hemma i soffan igen och tar det lugnt. Blir snart att sova för att orka morgon dagen. Hittade även en skit skön tröja på marknaden. Den ska egentligen kosta 800 kr över det, men jag fick den billigt :) Ha det bra :)!
// Puss&Kram <3!


Nya tröjan!


Lugn hemma dag

Idag blev det vara hemma från skolan för att krya på sig. Men åkte med Rickard till hans jobb och dä blev det att sitta och ta det lungt och plugga. La mig även och vila i vattensängen :). Sen hjälpte jag även Linnéa att baka pizza. Jag och Linnéa tog även en mysig ridtur med mycket prat och snack :). Var välbehövligt kan jag säga. Tusen tack <3! Jag och Rickard hämtat hans bil som var på lagning. Eller ja, den var iväg för att rutan skulle lagas. Har även suttis hos hans föräldrar och kollat på tv och pratat. Nu är man hemma och ska duscha sen sova. Eller ja, jag ska försöka i alla fall. Sov gott och dröm sött  <3!
// Puss&Kram <3!


Bettan <3! (Shire häst)

Lukas <3! (Ardenner/Travare)

Praktiken

I dag var det praktik till 4 som gällde. Men gjorde inte så mycket, efter som att jag inte är hundra. Utan har fortfarande massa rethosta och förkyld. Sover inget på nätterna för hosatar bara. Men blev att sitta inne hos faster Kicki och kollar på vad hon gjorde och hjälpte även henne lite :). Sen blev det stallet direkt och lämna torvbalar och fixa hos hästen. Nu blev det att käka och efter de blir det att plugga och skriva på min cancer uppsats som ska in snart inom en snar framtid :p. Ne nu ska jag skriva vidare :). Ha de !
// Puss&Kram <3!



Jippi :)

Blev att vara hemma från praktiken idag med. Tack underbara pappi som gav mig ledigt :).
Har hunnit en hel del, att röja på mina saker och plockat ihop mina hästsaker som låg utspritt i hela huset :p. För mamma blev lite små knäpp på de. Men nu är det rent och fint :). Har även gjort två tavlor på det.
Blev en tur ute med Anna-Kajsa idag med. Blev en lite kortare tur idag, men det var lite varmare idag med :).
Har nu käkat en sallad idag med och hunnit duscha. SÅ nu blir det bara slappa och kolla på tv. Får se om jag kommer på något att göra :).
// Puss&Kram <3!


Sommaren 2009 <3! Hindret ligger på 110 cm :).
SAKNAR <3!

Uteritt

Idag var det praktik som gällde, men pappi tyckte jag skulle åka hem och krya på mig. Så jag åkt hem vid 11 halv 12 :). Så blev att lägga sig och ladda ner en film och kika på den. Sen blev det upp till stallet och rida ut på en härlig ridtur med Anna-Kajsa :). Var riktigt härligt :). Blev en långritt och det var välbehövligt.
Har duschat och art och handlat sallad till lilla mig :). Så ska käka och kika tv.n.
Ha de :D !
// Puss&Kram <3!


Bäbisen <3!

Shopping :)

Var inne i stan med mamma idag :). Jag hittade 3 par örhängen till mig och sen köpte jag 1 par till min mamma :). 39 kr för ett par är fan inte farligt :). Sen var jag innte ppå Gina Tricot och shoppa lite också. Där hitta jag ett par leggins för 20 kr :o. Billigt, oj ja ! SEn köpte jag även 2 linnen som jag brukar köpa där.
Var även på Vero Moda och hitta ett par skit snygga jenas med dragkejdan ibak. och så provade jag ett par s/m och dom satt skit bra hela vägen från topp till midja. Men sen när jag skulle dra igen dragkedjan så gick det inte. Fan vad arg jag blev då, då insåg jag att jag måste gå ner i vikt. Känns jätte retligt. (Bilder kommer senare).
Nu väntar jag på Marie att hon ska hämta mig då bär det av till Alexandra och fixa naglarna :).
Sen blir det stallet :)<3!
// Puss&Kram <3!



Ute&går.....

Är ute och går. Är hur skönt som helt. Har gått från mig, till Linnéa. Från Linnéa till brobolet sen ridskolan och bort till svinakyrkan och till Ransbergs kyra. Sen när jag kom bort till kyrkogården i Ransberg :)!!
Kallt om händerna så nu ska jag lägga ner telefonen..
//Puss&Kram <3!



3 years <3!

3 år ida för dig och mig <3!
Men detta verkar vara slutet för oss </3 :(!
Vill inte att detta ska hända, men tyvärr så är det sånt här som händer :/!
Jag älskar dig och kommer alltid att göra <3!
Du är en underbar person <3!
Du kommer alltid finnas i mitt hjärta <3!
//Puss&Kram <3!


</3 <3!

Jobbelijobb

Fredag som innebär skolan, börja 8:15 och sluta 10:30. Sen vankades det en ridtur :). Blev hem och käka för att sen bege mig till jobbet. Väl på jobbet så var det en härlig dag. Kom hem och åt, sen åkte jag en sväng till Linnéa för att hämta en faktura på muslin jag köpt av Lena. Sen fick jag åka hem igen för jag glömt min mobil laddare, åkte sen vidare till pojken <3. Kom dit, vi prata och sen myste.
//Puss&Kram <3!


<3 LOVE <3

Kärleken

love is not to say I love you every day
but it is to stay with the one you love until the end of life <3


Love 2009 <3!

Dagen efter...

Vaknade med krampande och uppblåst mage efter grdagens partajande, så blev stanna hemma en stund för att se om det ville släppa. Som tur var så släppte det ganska så sart. Men blev ut i friska luften och ta sig på cykeln upp till stallet och fixade. Duschade och gjorde mig iordning för att bege sig till skolan och sedan jobb.
Hade en grymt bra kväll/natt igår. Mycket dans och sjungande. Även endel skrikande så halsen är kliande och irriterad :p. Men det är det värt tycker jag :). Tusen tack gumman ANgelic för en grym kväll/natt <3!
Även dom andra som var med, tack :).
//Puss&Kram <3!


Love you <3!


100 fucking dagar :D !!!

Blev prktik till kl 11, körde bara i Tibro, lossade Skåne/Stockholms bil. Efter detdrog jag upp till stallet och red ut med Anna.Kajsa. Red en långtur, red till rankås och vildmark campingen. Var jätte härligt att rida långt och i det sköna vädret :). Nu har jag duschat och fixat mig. För idag är det 100 fucking dagar kavr till studenten :D!!! Så jävla gött ! Så ikväll blir det ut att röja på Bogrens med Angelica :). Snart bär det av mot Skövdet för en drink innan vi drar te Bogrens.
// Puss&Kram <3!


Anna-Kajsa och Nina :)!



Mysis <3!

Kvällens klädstil :)!


RSS 2.0