Mitt i veckan !

Onsdag idag, natten var väll så där kan man säga. Illa mående, magont, värkar här och var. Vakna upp med en kramig pojk, blev att gå upp då vi tydligen skulle till jula för att shoppa loss lite. Men batteriet på turbon hade laddat ur, så blev frukost, leta kablar och sedan åkte vi. På väg hem hoppade vi in på Lantmännen maskin och handla med massa plast grejer till sågmaskin och sedan blev det Apoteket.

Efter allt detta åkte jag mot Tibro, gick till min frisör och sa att ögonbrynen inte blev så bra, fick sitta två timmar innan färgen och allt blev bra. Den första tog inget på två försök, sen provade vi en ljusare men hände inte mycket så tog en ännu ljusare färg. Så nu är jag nöjd, känner att mina är alldeles för mörka och trivs inte med dom.

Åkte till hästen och fixa, fick bli lite ompysslande och vila. I morgon blir det barbacka tur eller longering, får se lite vad vädret säger.

Åkte hem till min söta mamma och gjorde inpackning och greja och prata av mig lite. När jag kom hem laga jag mat, tagit hand om disken och hunnit läsa i favorit boken. Somnade ifrån när jag precis hade läst klart ett avsnitt och sedan hjortar Rickard till för han vann i ett spel. Nu sitter jag i soffan och kollar på när min gris spelar.

Ha det !

// Puss&Kram <3!


Chock !

Idag blev det gå upp tidigt för att åka till Skövde på sadelprovning med hästen. Underbara hästen gick på med en gång, så riktigt stolt är jag över han idag. Var på sadelprovningen i 1,5 timma ca. Prova en lippo sadel som var allround mot hopp, riktigt skön för att vara mot hopp, kände att Kiwi trivdes bra i den med då han var mer framåt och fick luftigare steg, men kände att priset inte var min stil. Efter som jag inte vet hur långe Kiwi kommer gå, efter som det känns som han inte kommer bli bra i benet. Men allt återstår och se sen. Så ska få en annan hemskickad, en stüben, så ska prova den i ett par veckor för eventuellt senare köp. Så blir barbacka ett par dagar nu.
Blev en sväng till jobbet för att handla soda stream dricka till mormor Laila, sedan beställde jag en stor plastlåda på jysk som Laila och dom ska ha till sina ute dyner.

Kom hem och släppte ut hästen i hagen för att stressa hem och sedan dra till jobbet och jobba som jag hade glömt av. Smart Sofie, smart !

Nu är man hemma, har vilat lite efter mycket stå hej och hå. Har fått i ni nudlar som lunch och kvällsmat. Har en sån underbar mamma som kom in på jobbet med en banan till mig så jag slapp svimma. Tack underbara mamma <3!

Ha det toppen !

//Kyss&Smek <3


Måndag !

Dagen börja med att vakna upp bredvid min älskling som varje morgon.
Drog upp till jobbet, åt frukost och rastade hundarna, sen så skriver jag och mormor Laila handlelista, för jag hjlpte henne att handla så hon slapp göra det.
Innan jag åkte till Tibro grejade jag här hemma, åkte till stallet, gav Kiwi metacam och fixade, han var trött och inte sig själv, rann ur ena ögat och lite snorig, så tempade han men ingen temp, är väll våren7sommaren som gör honom sån och även lite av metacamen tror jag..
Drog hemtill mor och duschade innan jag åkte till Marie för en kopp te och sedan handlade jag.
när jag kom tillbaka till Rickards jobb, packade vi upp varor och sedan började jag ovh Laila att fixa med hemma gjord pizza.
Otrolig god kvällsmat, men nu har jag tyvärr ont i magen som jag haft ettpar dagar till och från tyvärr, men det släppe väll snart hoppas jag.
 
Nu har jag fixat med tvätt och disk, så blir att ta det lugnt framför tv,n.
 
Ha de !
 
//Puss <3!

Bilder från gårkvällen !

Fin bilen !
 
Solnedgång !
 
Fina paret <3!
 
Jag och mitt hjärta <3!
(hatar byxorna då dom är stora och gör så bena ser tjocka ut)!

Mariestad !

Igår blev det upp tidigt, för att käka frukost och åka till hästen efter som han ska få metacam.
Red en lite kort sväng på han igår, första gången efter Skara, han skötte sig fint men ändå lite överskotts energi och fjomperier, men det får man räkna med. En åkgräsklippare var lite småfarlig men skätte sig fin.
Åkte sedan till mamma, åt lite, duschade av mig och fixade till mig för att sedan åka in och jobba några timmar.
På vägen hem fr jag reda på att det blev Mariestad, så kom hem försökte lista ut vad jag skulle ha på mig. Tvätta av gamla sminket och fixade nytt. Blev att äta lite och sedan stressa geom sig det sista innn det blev at åka till Björn och hämta tjuv bilen.
 
Väl i Marietad åkte vi ett halvt strög och sedan drog vi till hamnen för att träffa Kajsa, Erik, Björn och några kompisar till han. Stod och tjöta lite sen blev det ströga i tjuv bilen med Kajsa och Erik. Självklar var underbara älsklingen med <3!
 
Framåt halv 12 12 drog vi till donken och käka, sedan blev det hemfärd för oss då lilla vovven väntade hemma.
Hon slapp vara hemma mer än 6 timmar i alla fall, vi hade juh henne i tankarna att hon inte skulle vara själv så länge.
Kvällen var helt fantastisk och underbar <3! Tack till er som var med!
 
Idag blev det upp tidigt då jag blev inringd till jobbet i går natt, så har jobbat idag några timmar, tog tjuv bilen till Tibro och hämta min hos Björn för att åka till jobbet.

Dagen gick fort till och från, men skönt när lönen kommer sen ;)!
 
Tog in min bäbis och grejdade med han efter jobbet, gick en sväng och hade det mys.
Grisen invigde sin nya John Whitaker grimma.
 
Pratat lite med mamma och nu sitter jag med älsklingen i soffan och kollar på när han spelar sittnya spel. Ätit lite nudlar nyss för att sedan grilla lite.

Nu ska jag mysa ner mig i älsklingen famn och bara njuta av hans närvaro <3!
 
Ha de !
 
//Kyss <3!
 
På väg !
 
 

COD !

Haha, älsklingen har lärt mig spela lite COD nu i kväll :) <3!
Faktiskt kul, men blir väll roligare när man kommer in i det ;)!


Åhh underbar känsla !

Idag var det att gå upp tidigt då set vankades att vara hos frisören halv 9. Skulle åkt upp och sprutat Kiwi innan men hann tyvärr inte då jag försov mig.
Blev färga och klippa bort det mesta slitna. Åkte sedan till stallet och spruta Kiwi med metacam, åkte hem för att äta frukost, sedan blev det bort till gymmet för att prata med dom men dom hade redan hunnit dra. Så får åka dit en annan dag. Käka och vilade upp mig, lade även ut lite saker jag säljer på Facebook sidor. Blev sedan fika med mamma, jätte mysigt, sedan en sväng till Family House, prata lite med dom och kolla om man hitta jeans men nej.
Mamma drog till Hjo sen till läkarn och jag åkte hem till henne för att byta om och åka till stallet. Väl i stallet så fixar jag allt. Han hade kissat väldigt mycket så lukta surt, självklart mocka jag ut allt. Men märkte då att spånet inte räckte slängde mig ner till bröderna Johansson och köpte en säck. Tur att älsklingen morbröder är snälla så jag får en spåbal av dom. Så klarar mig ett tag till. Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt efter att ha städat av lite i huset, tvättat en tvätt och hängt upp den nu är andra maskinen igång. Snart blir det mat, har även bäddat rent.
Duktig tjej :)!

Ha en toppen fredag ;)!

// Puss&Kram <3

Inte bara jag som tycker om fårskinns mattan <3!


Möte !

Idag är det möte på jobbet i kväll som gäller.
Så vart hos hästen nu på morgonen och gett metacam och tog en promenad.
Han skötte sig riktigt fint i dag med och lyssnade otroligt bra på mig.
Har precis duschat efter att ha gjort inpackning och sökt 2 jobb, så nu blir det klä på sig och sedan kila till Skövde för att åka in till Arbetsförmedlingen för att skriva in sig igen. Efter det blir det hämta mamma och handla med henne. Sen blir det hem en sväng och byta om för sedan att åka till jobbet och ha kampanjemöte. Skönt att det är betalt när det är så sent. Lärde även Marie att göra fiskbensfläta igår.
 
Ha det !
 
// Puss&Kram <3!
 
Prinsen <3!
 
Första gången hon gjorde en fiskbensfläta och den blev otroligt bra.

Första promenaden !

Idag var det första promenaden efter att vi kom hem från Skara igår.
Tog av bandaget då han inte behöver ha det mer, utan var bara till för att skydda det första dagen då han blev sprutad så det inte skulle komma in bakterier.
Hoppade över metacamen idag då jag tänkte ge han på morgonen istället för på kvälle, ringde självklart våran vetrinär och kollade med henne så det var okej och det var det. För får han det på morgonen så har han hjälp av metacamen på dagen när han är ute och rör på sig i hagen och busar.
Han skötte sig riktigt bra idag för att ha lite överskotts energi, men han förstår väll själv att han har ont i vissa rörelser.
Kan inte vara mer stolt över min älskling att han skötte sig så bra.
 
 
Kvällen igår var riktig jobbig.
Men tur att min pojk fanns vid min sida. Gick och la mig i sängen och började små gråta.
Han kommer in och kramar om mig och pussar på mig säger: Jag älskar dig !
Sa att jag älskade han. Sedan fråga han varför jag grät och sa varför då kramade han om mig och pussa mig,
Sedan så satt vi och kolla film, han höll om mig hela filmen. Kunde inte känna mig mer älskad.
Betyder sjukt mycket för mig att han följde med och ställer upp <3!
Han betyder mycket för mig överhuvudtaget <3!
 
 
Ha det bra !
 
// Puss&Kram <3!
 
Fina killen <3!
 
Rakningen och sticket från strputan.
 
Hönerna utanför dören som var stäng var jätte farlig. Han såg dom genom fönstret.
Bus hästen med sin charm <3!
 

Lilla benet !

Glömde lägga ut en bild på "lilla" benet Sussie fick
som vi handlade på Dollar Store efter vi vart i Skara.
Hon visste inte vilken ände hon skulle börja i.
 
 

Skara djursjukhus !

Idag var det tidig upp gång med mitt hjärta, då vi skulle till Skara med hästen.
 
Kan väll säga att det gick bra men ändå inte, fick springa, longera och rida han. Vetrinären tyckte han såg jätte fin och fräsch ut men jag tyckte att han inte gick rent. Gjorde böjprov och då visa han en bra hälta på vänter fram. Han fick smärtillande in i kotleden där hältan visades. Blev gå en sväng, sedan vila och ett nytt böjprov och då tyckte hon att det inte visades något. Men hoppade upp och red för att känna i fall det kändes bättre, men kände då att han var konstig i skritten och lite i traven men inte lika mycket. Men blev beslut om att göra en röntgen, för att se om man kunde se något. 
Bilderna visade att han har en liten lite förstoring i kotleden, början till aktros förmodlingen. ingen aning om vad det kommer sig eller något. Vi gjorde en behandling där med en spruta och nu så ger jag han metacam och ska göra i 1 vecka. Så är bara skritta  vecka nu sen börja jogga igång han vid vecka 2.
 
Han fick bli omplåstrad med efter som dom rakat han och sprutan in behandling i kotleden, så det inte skulle komma bakterier och så i det. När vi väl var hemma så fick han stå inne, för att det inte skulle bli värre eller hända något. Men mitt hjärta fann sig ganska bra i det så var skönt.
 
Började med metacamen nu i kväll så bara hoppas att det blir bra annars blir det Skara igen och göra den stora behandlingen som vi uteslöt efter som den inte var så stor än.
 
Kan inget annat än att tacka min undrbara pojkvän som var med hela dagen i Skara och stöttade mig <3!
Stort tack älskling <3!
 Det betyder guld för mig och värmer något otroligt i hjärtat <3!
 
Ha det toppen alla !
 
// Kyss&Smek <3!
 
         Min bäbis och min underbara pojk <3!
 
Trött efter röntgen.
 
Fina plåstret han fick efter rakning och sprutan.
 
 
 
 
 

Städ, regn & åska !

Vaknade upp bredvid min prins, med lite mys innan vi gick upp och knallade upp till jobbet. Eller ja, diskusen tog traktorn och jag & Sussie bus fick gå i regnet. Men vem dör av lite regn ;)?!
Hjälpte mormor Laila att städa av golvet i köket och hallen efter vi hade ätit frukost. Gick ut med hundarna medan det höll upp. Sen laga jag och Laila lunch till pöjkarna.
Började åska rätt bra när vi åt, så vandrade hem och tog bilen till Tibro för att dra ut tv:n & det hos mamma för att vara snäll.

Blev sedan bjuden på te hos Marie, så drack te, tjära lite och så klart pysslade vi lite som vanligt. Vi blir aldrig vuxna ;).
Vi målade i målar böcker, pälade pärlplattor.

Tog och äkte hem till mamma och bytte om för att åka till stallet, fixa hos hästarna och ta in dom så dom får vila och värma sig.

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma till mor så vi kan Sova för tidig uppgång i morgon.

// Puss&Kram <3!


Jippiii !

I går tog jag och älsklingen bilen till Ikea och shoppa lite nytt till huset. Men för bli mer när hela är klart. Blev en byrå till mig att ha mina kläder och smink mm. En äkta fårskinn matta till mig, ny blå matta till badrummet, 4 nya lakan, 2 nästan som siden, jätte sköna, 2 te/kaffe matte muggar till mig + lite bra att ha saker.
Bästa älsklingen <3!

Idag har vi plockat sten och grävt hål i trädgården för att få upp stora stenar. Jag har tvätta massa och hängt tvätt. Fixade även det sista till 740 så nu kan jag tuta och åka.
Tog premiär turen förut när jag åkte och söndags myste med hästen <3!
Hämtade mamma vid bussen för det spö regna.
Jag och älsklingen lagade tacos ihop nyss så nu är vi mätta och snart blir det mys framför film innan vi ska krypa ner i sängen <3!

Åhh är så lycklig <3!

Ha de!

// Kyss&Smek <3!


Skara

Hästen är fortfarande dålig i frambenet ringde vår vetrinär i Skara så har fått en tid där på tisdag så får vi se om dom kan hitta något.
Annars vet jag inte vad det kan vara.
Allt återstår och se.
Min stackars lilla bäbis <3!


Otur ?

Chefen ringde i morse och fråga om jag kunde hoppa in och jobba. Tackade ja, kommer se bra ut på lönen ;)!

Åkte hem till mor, hängde tvätt snäll som jag är och startade en ny. Åkte sedan till stallet. Fixade allt först sedan tog jag ut min bäbis från hagen och fixa han för tänkte longera idag efter vilan igår och uteritten i söndags.

Men självklar så är oturen framme igen.
Han markerar på vänster fram att det är något som inte stämmer. Men han visar inte hälta hälta.
Så ska ringa skara i morgon så får vi se vad hans vetrinär som vi har där säger.

// Puss&Kram <3


IKEA !

Åhh vill så gärna till Ikea och köpa en byrå till huset. Men frågan är bara vart vi ska ha den..
Vill så gärna ha den så det slipper liga kläder och sånt över hela huset..


Ute ritt i regn men solsken :)!

Idag gick jag och Rickard upp vid 12, skönt att verkligen få sova ut ordentligt. Käkade lite och kollade tv, sedan blev det slänga på sig andra kläder för att gå ut i trädgården och kratta ihop sten och slänga i det i skopan. Blev fika vid 3 tiden hos hans mormor med flera. Åkte mot Tibro efter 4 någon gång. Blev att byta bil hos mamma och slänga på transporten och åka och hämta Angelica och Jane. Så blev en tur med dom uppe i Rankås. Gick bra lite då och då. Men är ändå nöjd :). Var super kul så får göras om snart.
Åkte hem till mamma sen och prata med dom hur dom haft det i Prag. Sen hem, "grilla" (stekte) kotletter i stekpannan då det blev sent för grillning och små regna. Första gången men blev riktigt bra faktiskt.
Så nu sitter man i älsklingens t-shirt och gosat ner sig med han på en sida och hunden på andra <3!

// Puss&Kram <3!


Tibro levererar !!

Igår vankades det stallet på morgonen och sedan jobb på fm i några timmar. Blev handla lite mat och dricka hem. Sedan hem och laga mat + fixa sig.
På kvällen vankades det crusing i Tibro och så klart levererade det otroligt bra som vanligt ! Ströga tjuv bil med hjärtat, Daniel, Peter och My. Sedan ströga Måns och Linus med lite på natten. Sen träffa vi självklar underbara Tola, Nadja, Michelle, Nisse, Sjöhem och Bernsprångarn, Löken och Danne. Kvällen var fantastisk :)! Kan gärna göra om den i kväll med ;).
Massa pussar till bästa älsklingen <3!

Dagen började med jobb till 16:20, hem, stall och sedan hämta underbaringen upp mig åkte hem till han&mig. Sitter ni i soffan och har skickat in skade anmälan på hand data, jag fixar naglarna och älskling sitter och spelar :)!

Snart blir det nog mat.

Ha en toppen fredag :)!

// Puss&Kram <3!


Glömt !

Köpte denna fina på hästloppisen i Borås i söndag :)!
Jätte fin, tänkte ha den ovanför en tavla med mod och Rickard :)!


Morgon promenix !

Igår blev det en morgon promenad med hunden till lilla Lakenäs och vandring i skogen. Gick även ner till båthamnen och myste lite vid vattnet.
Älsklingen var hos tandis på morgonen. Sen blev det fixa med tvätt och så. När Rickard kom hem så blev det lite mys innan han gick till jobbet och jag fixa lite till med tvätt och leta kvitto.
Blev sedan hem till mor en sväng och greja, stallet, handla och en promenad med söta Sussie till djuraffären för lite tyggben :). Blev tre nya i olika smaker, ett pizza, ett med choklad och ett med yoghurt. Pizza benet blev det så klart att prova först, dom andra ligger i skafferiet och väntar på sin tur.
Blev en jobbsväng på kvällen, sedan stallet igen.
Fixade en mysig dessert till mamma och Pelle, den var super god :)!

Idag har det stått jobb på schemat, kollat på Nadjas foderhäst, vart hos min bus och grejat. Blev sedan till mor och Fixa hårinpackning, sedan hem till min andra hälft.

Har lagat god mat, gjort natchos, tagit hand om tvätt.
Så nu sitter jag och Sussie och kollar på när Rickard spelar COD :)! Lite roligt faktiskt om jag ska vara ärlig.

Ha en toppen kväll :)!

// Puss&Kram <3!


Grattis underbara mamma <3!

Idag fyller min söta mamma år <3! GRATTIS <3!

Vaknade upp bredvid min hälft och käkade frukost.
Sen åkte jag upp till Lena och hämta häst mat då min tog slut i morse.
Fick åka upp till Björn och hämta torkarblad i tjuv bilen då dom fixar den för crusingen.
Kom hem där söta Marie och Alva vänta så drog vi till Skövde och lika presenter till mamma och Marie skulle ha en sötare tröja till bröllopet i morgon hon ska på. På vägen in hoppa jag in på meca och skulle byta bladen, ett jävla krångel. Dom trodde knappt på mig om att jag skulle ha sånna blad som det är till 140:n. Så Rickard och Björn får åka in på måndag morgon och fixa innan besiktningen.

Fixade även en frisyr på Marie hon ska ha i morgon som är enkel men väldigt fin.

Åkte till stallet och red ett litet lättare pass i paddocken då jag inte hade så mycket tid på mig.
Drog sedan till Hugo och köpte blommor och en berlock till mamma.

Kom hem och fixade blommorna och ett kort. Sedan blev det dusch och hårinpackning.

Nu har man ätit gott från Kina resturangen och en god efterrätt.

Så ska strax sätta mig i bilen hem till älsklingen och Sussie <3!

Ha det !

Puss <3!


RSS 2.0