Orkar inte !

Hatar att får panik, ångest & ge upp känslan. Trodde den försvunnit men visade sig att den finns kvar och är extra stark vid vissa tillfällen..
Orkar inte !


FÖRLÅT !!

Länge sedan nu igen som jag uppdatera riktigt mycket & skrev här närtsna varje dag, men jag har haft fullt upp nu det senaste.
Har tre jobb just nu, ett som jag jobbar på lite då&då när det behövs folk. De andra är juh mitt jobb på Elgiganten & det andra är på Tempo i Fagersanna (en livsmedels butik).
Rider & sätter igång hästen nu efter all vila, ingen sadel & skadan.
 
Har flyttat ut till min pojk så bor på landet med han & hunden. Blir nog flytta hit hästen också om jag skaffar en till häst, en foder häst eller om det finns någon soom behöver en stallplats så säg till ;). 
 
Träningen på gym22 har jag lagt av med då jag känner att jag inte hinner & har inte riktigt tiden när jag har jobb & hästen. Men ska försöka att ut&gå varje dag i ca 1 timma om inte mer. Sen cykla till & från Tibro även Fagersanna.
Älsklingen fixade cykeln idag så.
 
Var inne & besiktiga min pärla, men fick tyvärr lite mer 6:or än väntat, så hoppas älsklingpälskling kan fixa det snart <3! Eller vi ska faktiskt hjälpas åt & fixa det.
 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva tyvärr :(..
 
Ha det toppen !
 
//Kyss&Smek fingerlek <3!
 
 Min bus i nya tränset & pannbandet <3!
 
Mamma & min ögonsten <3!
 
 
 
 

Bestefestis <3


Frågetecken

Kommer mitt frågetecken någonsin att t'rötas ut ? Just nu känns det inte så precis.

Trodde vi visste hur det skulle se ut för oss. Allt har känts bra, kanske för bra för att vara sant ? Trodde vi för mycket ? Jag vet inte vad jag ska tro eller hoppas längre. En del känns så borta med en del finns det hopp och gnista i.

Vi kanske bara behöver utrymme och känna efter om det är detta vi vill eller inte.!?

Jag är tom på tankar, tom på idéer. Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller något .

Men jag hoppas vi löser detta som vi gjort de andra gångerna.

Jag har mycket mycket känslor för dig! Du betyder massa för mig!
Jag älskar dig <3!

// Kram <3!


Jobb helg

Ja, kan säga att jag har träningsverk och är rätt trött.
Ridit två lång turer i helgen nu och jobbat sen i tisdags, fast inga långa dagar men ändå. Eller jag var faktiskt ledig i torsdags kom jag på nu.
 
Står på jobbet och ska bara jobba några timmar till sen blir det handla och hem och tvätta bilen och transporten.
 
Ha de ;)
 
//PussKram <3!

Länge sedan

Länge sedan jag skrev nu, eller ja en vecka sedan snart. Hänt mycket bra den vecka som gått. Har hjälpt mormor Laila mycket på jobbet. Handlat, städat, bakat, tagit han om disken. Har fått ett till jobb varje tisdag nu i sommar, ska jobba lite på family house nu och mycket på Elgiganten.

Har satt stopp för mig själv när det gäller godis och dricka. Ska sluta med det, bara äta någon gång på lördagar.

Hästen ska få en sadel i morgon och han mår bra. Ska ta bättre tag i han nu så att vi kommer igång men vågar inte sätta igång han för mycket om förstoringen i kotleden blir sämre.

Läser en otrolig bra bok, 14 år till salu.

Kärlek till min underbara pojk <3

Ha de!

// Puss&Kram <3!


RSS 2.0