Mys frukost !

Gårdagen blev det en redig myskväll med min underbar Marie. Kolla film, myste och bara prata. Myste även så klart med de söta hundarna.
Lånade med mig lilla Ludde bus hem över natten för att ha sällskap och mysa.

Jag var även med min söta lilla syster på hennes ridkektion, hon är så otroligt duktig :)! Jätte kul att se hon går i syster fotspår.
Hon sa en sak som värmde:
"- Sofie när jag och mina kompisar leker häst, så ska allt min häst heta Kiwi som din och jag Sofie som du."
Det värmde gott i syster hjärtat <3!

Vakna upp bredvid en söt liten hund, gick morgon promenad och sedan kom Marie. Då blev det äta mys frukost och komma på tv. Sen tog vi och baka kladdkaka som vi mumsade lite på.

Åkte sedan till hästen och greja. Åkte till pappas jobb för att hämta torv men ingen pappa där. Åkte hem, sen kom mor hem. Då åkte vi in till Skövde för att hämta mina glasögon som kom idag. Gick in i olika affärer med för att komma bh då mina är förstora runt om och banden men kuporna försmå. Vet inte riktigt hur det går ihop men.
Hitta lite andra grejer i butikerna sen blev det mat för jag höll på att svimma.

När vi kom hem slängde jag om till gym kläder så drog till gymmet och körde ett härligt pass med bror. Körde mest ben idag efter som det blev armar i tisdags.
La mig i solariet och har nu duschat och fått i mig lite mat igen. Ska strax sova så jag orkar upp i morgon och även med jobb passet på kvällen.

Ha de!

// Kyss&Smek fingerlek <3!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0